Opleiding tot buschauffeur regio Den Bosch

Sector: Onderwijs / Opleidingen
Niveau:
Plaats: Den Bosch
Solliciteer

BeschrijvingOmschrijving

Consolid ondersteunt sinds 1990 de bedrijven in het stads- en streekvervoer met flexibele inzet van buschauffeurs en is daarin de marktleider in Nederland. Om dat te kunnen doen leidt Consolid ieder jaar ook zelf buschauffeurs op voor het rijbewijs D.
Bovendien biedt Consolid nieuwe chauffeurs tegelijkertijd een volledige MBO-2 opleiding “Chauffeur Openbaar Vervoer” in een leer-werktraject via het ROC. Consolid zorgt er voor dat je als buschauffeur op uitzendbasis wordt geplaatst bij een openbaar vervoerbedrijf (via haar eigen planning binnen de chauffeurs opgegeven beschikbaarheid).

Voor onze klant Arriva Den Bosch/Veghel zoeken wij weer ‘op te leiden buschauffeurs’ voor inzet in de periode vanaf februari 2014.

Buschauffeur is een mooi beroep, dat je zowel fulltime als parttime kunt uitoefenen. Er worden wel de nodige eisen aan je gesteld.
Wettelijk mag je pas buschauffeur zijn vanaf je 21e jaar.
Het is een functie met veel zelfstandigheid voor mensen die werken in dienstverlening leuk vinden en die graag met mensen omgaan.
Spreekt een afwisselend beroep met onregelmatige werktijden je aan? Kan jij de verantwoordelijkheid aan voor het rijden op een groot voertuig vol met mensen in soms druk verkeer? Dan kan dit de juiste functie voor jou zijn!

Of je er geschikt voor bent, dat kom je te weten tijdens onze selectieprocedure. Daarbij hoort een psychologisch onderzoek van een hele dag en een medische keuring voor het rijbewijs D. Ook zal je een Verklaring omtrent het Gedrag moeten aanvragen voor deze functie. In de selectie zit ook een rijtest op de bus. Consolid biedt geschikte kandidaten de perfecte start voor een loopbaan als buschauffeur.

Als je solliciteert wordt je uitgenodigd voor een selectiedag(deel) waarin we je alles vertellen over het werk, de selectie, de opleiding en de arbeidsvoorwaarden.
Daarna begin je op dezelfde dag al met een korte pre-test en een gesprek.Opleidingseisen

Je functioneert op VMBO niveau/LBO Mavo Niveau en beheerst de Nederlandse taal goed.Benodigde rijbewijzen

Je bent tenminste 1 jaar in het bezit van rijbewijs B, en beschikt over eigen vervoer (auto/motor).
Uiteraard ben je ook welkom als je al in bezit bent van het rijbewijs D, zelfs als je geen ervaring hebt en jouw rijvaardigheid of vakbekwaamheid nog niet of niet meer op het juiste niveau is. Wij verzorgen dan het ontbrekende in een korte opleiding!Ervaringseisen

Ervaring in een dienstverlenende functie of als C-chauffeur is een pr?, evenals ervaring met werk in onregelmatige diensten.
Je zult beschikbaar moeten zijn op alle dagen van de week (ook avonden en weekenden).Contactpersoon

Sanne de LangeTelefoon contactpersoon

040-2348982Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren